Friday, May 14, 2010

FORMSPRING.ME

YOU WANT TO ASK ME QUESTION ?SIMPLY GO TO THIS LINK :http://www.formspring.me/firdaayu

below is just the preview on my formspring.me page;

formspring.me
Ask me anything that you like



firda ayu
18,kl
hi buddy :)
ask me question ,i'll answer it :)

Questions Answered

ble nak gi KUNDANG? haha by Solihin

dah pergi kan dgn kau semalam .HAHA .sick

2 days ago
ayu, nape kau lawa sangat? :)

haish .mana ade .adoi

3 days ago
what is the most bad thing that you ever done??

separate with someone that i love :(

4 days ago
yup2! (: so sabar jelaa.. nati ade yg dtg kat kau (:

hah .buat masa ni nak free je

4 weeks ago
dia btol2 ske kau laa kan kau ade ckp sume guy yg kau ske ta ske kau sbb kau ta cntik

oh ,i see .yeah ,i agreed .dari hati kan ;p

4 weeks ago
ayu.. kalo boleh biar org yg ske kau tuh ske kau bkan sbb penmpilan n personaliti kau kay..

maksud nye ?
heh

4 weeks ago
okie2 kalo mcm tu spe yg kau suke?

tak suka siape2 lah sekarang ,seriously :)

4 weeks ago
nak carikan ke tuk aku? haha by Solihin

cari sendiri lah .HAHA .malas aku .hehe

4 weeks ago
ayue bilaa nak carikan jodoh utk aku.. woot2! by Solihin

eh ,cari sendiri lah ;p

4 weeks ago
amoi, lu manyak cantikk woo. apa rahsia? by ailevred

mane ade cantik .aku rasa aku ni tak lawa sbb tu semua org yg aku suka tak suka aku :(

4 weeks ago
you minat ashley tisdale yerr hehehe

yup ,minat dia .I love her songs

4 weeks ago
kenapa kau salahkan garisan putih tu? hahhaa by Solihin

suka hati aku lah

4 weeks ago
sy suke kucing................

then ?

4 weeks ago
ayue... nati test jgn smpai phne JPJ tu melayang agy taw :p

yeah ,i know .hehe

4 weeks ago
ble kau nak pass lesen? hehehe by Solihin

shut up okay .HAHA .salah kan garisan putih tu

4 weeks ago
apa makanan ksukaanmu? by firdaliani

asam pedas :)

4 weeks ago
anak mana ? by firdaliani

-.-'
bahasa ape ni ?tak faham .

4 weeks ago
'i like no one' napew?

saje je .means no one special lah at this time

4 weeks ago
ayue.. kau ske spe sebenarnye?:P

aku suka kwn2 aku and family aku lah .hehe .
i like no one :)

5 weeks ago
Ayu! Sapa kata kwn kau tak alim mcm tu? Aku lg alim drpd tu kot! -.- by nabilasarah

nabeela alim ?biar betul ?aku tak salah dengar ke ?oh ,tidakkkkk ;p

5 weeks ago
more » . firda ayu has answered 55 questions to date....

IF WE EVER MEET AGAIN

Tuesday, May 11, 2010